پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۷

رئیس کارگروه عمران خانه نخبگان گلستان:

بانک اطلاعاتی بیش از ۱۰۰۰ نخبه در گلستان تهیه شد

بانک اطلاعاتی بیش از ۱۰۰۰ نخبه در گلستان تهیه شد

گرگان- رئیس کارگروه عمران و شهرسازی خانه نخبگان بسیج علمی استان گلستان گفت: بانک اطلاعاتی بیش از هزار نخبه، استاد، مخترع و مبتکر در استان گلستان تهیه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کمال جعفری، ظهر چهارشنبه در نشست خبری با جمعی از نخبگان استان گلستان و اصحاب رسانه، اظهار کرد: خانه نخبگان بسیج علمی به عنوان کمک به فرماندهی علمی و کانون تفکر استانی و با شناسایی و سازماندهی ظرفیت نخبگی استان و اشراف اطلاعات نسبت به مزیت ها و ظرفیت های استان، فعالیت های علمی را هدایت می کند.

وی افزود: هدف و فلسفه وجودی خانه نخبگان بسیج، کمک به توسعه و شکوفایی استان از طریق بسیج سرمایه نیروی انسانی توانمند و آگاه به ظرفیت های استان است.

جعفری تصریح کرد: اقدامات صورت گرفته در خانه نخبگان بسیج علمی در سال جاری، شناسایی ظرفیت سرمایه انسانی، سازماندهی ظرفیت نخبگان استان در راستای اهداف خانه نخبگان در قالب سه کارگروه کشاورزی و زیست فناوری، صنعت و عمران و معماری و شهرسازی است.

وی ادامه داد: شناسایی دقیق و کارشناسی مسائل استانی و اولویت بندی آن ها، هدایت مخترعان و مبتکران استانی در راستای رفع مسائل شناسایی شده و برگزاری دوره های آموزشی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

جعفری بیان کرد: تهیه بانک اطلاعاتی بیش از هزار نخبه، استاد، مخترع و مبتکر در استان و برگزاری بیش از ۲۰ جلسه هم اندیشی و انتقال تجربه میان نخبگان انجام شده است.

وی اضافه کرد: راه اندازی کارگروه علمی مستقل در شهرستان ها جهت شناسایی مسائل و ارائه راه حل های کارشناسی و علمی و ارائه به دستگاه های ذی ربط از جمله دیگر اقدامات خانه نخبگان بسیح علمی گلستان است.

کد خبر 4151969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha